Referenties

Een greep uit onze opdrachten

Installatiebedrijf Vlassak & Van Iersel verzorgt uiteenlopende opdrachten voor particulieren en bedrijven. Van de aanleg van een verwarpmingsinstallatie tot en met de complete inrichting van een nieuwe badkamer. Hier vindt u een greep uit onze projecten. Klik op de foto om er meer van te zien.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op


Op 't Hoog te Moergestel

Voor nieuwbouwproject Op ‘t Hoog in Moergestel verzorgde Vlassak & Van Iersel alle installatiewerk, van riool tot dak en goten en van waterleiding tot cv-installatie en ventilatie.


Ter Meulen te Berkel Enschot

Renovatie of complete metamorfose? Vlassak & Van Iersel realiseerde een droombadkamer voor de familie Ter Meulen in Berkel Enschot.


Denissen te Moergestel

Een flinke verbouwing van een woning. Wij namen alle installatiewerk voor onze rekening: van riool tot dak en dakgoten en van waterleiding tot cv-installatie en ventilatie.


Andela te Berkel Enschot

Een compleet nieuwe badkamer.


De Rooij te Moergestel

Een compleet nieuwe badkamer.


Stevens te Moergestel

Een mooi project bij de familie Stevens in Moergestel: het plaatsen van een zinken dakkapel en het aanbrengen van zinken gevelbekleding.


Van Iersel te Moergestel

De renovatie van de badkamer van de familie Van Iersel verzorgden we tot in de puntjes.


Goedhart te Moergestel

Een compleet nieuwe badkamer.


Fonken te Moergestel

Een compleet nieuwe badkamer.


Beerens te Moergestel

Een compleet nieuwbouwproject in Moergestel, met de aanleg van riolering en waterleiding, het verzorgen van de dakbedekking inclusief dakgoten en de installatie van verwarming en ventilatie.


Hurkmans te Moergestel

Een compleet nieuwe badkamer.


Boxtel te Breda

Een compleet nieuwe badkamer.


Puur Fitness te Oss

Puur Fitness in Oss is gevestigd in een voormalig autobedrijf. Daar is niets meer van te zien na de verbouwing! Vlassak & Van Iersel verzorgde het installatiewerk van de ‘natte groepen’ en de verwarming.


Baardwijk te Moergestel

Een compleet nieuwe badkamer.


Van Esch te Moergestel

Een compleet nieuwe badkamer geplaatst.