Verwarming

Het comfort van warmte in vertrouwde handen

Een comfortabel warm huis of bedrijfspand begint met een uitgekiend verwarmingssysteem. Installatiebedrijf Vlassak & Van Iersel levert en onderhoudt complete cv-installaties voor particulieren, bedrijven en instellingen. We hebben expertise in huis over alle warmtebronnen, van boilers en geisers tot HR-, VR-en combiketels. Maar ook de aanleg van een duurzame warmtepomp is bij ons in vertrouwde handen. Of u nu kiest voor radiatoren, vloer- en wandverwarming of convectorputten: kwaliteit staat voorop.

Service en onderhoud

Om uw verwarmingsinstallatie in optimale conditie te houden, is regelmatig onderhoud onmisbaar. Zo kunt u storingen vaak voorkomen en behoudt het verwarmingstoestel zijn optimale rendement. Wij verzorgen graag uw periodiek onderhoud, bijvoorbeeld op basis van een onderhoudscontract. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. En krijgt u toch te maken met een storing? Dan kunt u 24 uur per dag bellen: 013 - 513 28 33.

Tips

Wist u dat u sommige problemen zelf ook heel gemakkelijk kunt verhelpen?

Toch hulp nodig?  Wij zijn u graag van dienst: 013 - 513 28 33.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Meer weten over de mogelijkheden om een cv-ketel te huren? Bel voor een persoonlijk advies: 013 - 513 28 33.